❤️Υπέροχη ολοήμερη!❤️ Κυριακή 28/11 Σπήλαιο Κάψιας – Βυτίνα Αρκαδίας!!!

(Περιορισμένες θέσεις λόγω πληρότητας 85%!)

  • Ενήλικες: 17€
  • Άνεργοι & Φοιτητές: 15€
  • Παιδιά έως 10 ετών: 12€

Πληρωμή και με FREEDOM PASS!!!

Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης,

– Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει:

Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους. Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου .
Self test για τους ανηλίκους 4-17 ετών. Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

-Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Tην Κυριακή 28/11 αναχωρούμε από το μετρό του Ελαιώνα (Ιερά Οδό) στις 8:00. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στο μαγικό ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΨΙΑΣ, ένα από τα δέκα πιο αξιόλογα σπήλαια της χώρας μας!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σπήλαιο του Κάψια είναι παγκοσμίου σπηλαιολογικού ενδιαφέροντος και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αξιοθέατο μεγάλου τουριστικού βεληνεκούς. Το σπήλαιο έχει μήκος, σε ευθεία, 380 μέτρα και ο διάκοσμος του αποτελεί ένα σπάνιο, μεγαλειώδες θέαμα συνδυασμού χρωμάτων, σχεδίων και φυσικών συμπλεγμάτων. Στο εσωτερικό του σπηλαίου υπάρχουν μικρά και μεγάλα δωμάτια, πολυδαίδαλοι διάδρομοι και μοναδικά συμπλέγματα από σταλακτίτες και σταλαγμίτες που ξεπερνούν κατά πολύ το ένα μέτρο.
Στην «αίθουσα των θαυμάτων» του σπηλαίου μπορεί να αντικρίσει κανείς ένα αληθινό δάσος από κατάλευκους σταλακτίτες που κρέμονται από την οροφή και πολύχρωμους σταλαγμίτες σε μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Εικόνες πραγματικά θεαματικές που κάνουν το Σπήλαιο του Κάψια ένα σπήλαιο αξεπέραστης αξίας αλλά και ομορφιάς. Παραμονή για πλήρη ξενάγηση (έξοδα ατομικά, τιμές στο τέλος της ανάρτησης αναλυτικά).
Κατόπιν αναχώρηση για τη ΒΥΤΙΝΑ Αρκαδίας, όπου θα έχουμε παραμονή για βόλτα και φαγητό για περισσότερες από 3 ώρες!
Η Βυτίνα θεωρείται το πιο φημισμένο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου. Είναι κτισμένη στα 1033 μ. υψόμετρο, στους πρόποδες του Μαινάλου. Σεργιανώντας στα γραφικά σοκάκια του χωριού θα θαυμάσουμε πολλά παλιά αρχοντικά πέτρινα σπίτια. Στην γεμάτη ζωντάνια πλατεία της Βυτίνας μπορούμε να επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο και την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, που είναι και ο πολιούχος της Βυτίνας.
Θα βολταρουμε στα μαγαζιά με παραδοσιακά προϊόντα, και εννοείται ότι θα κάνουμε βόλτα στον ξακουστό και ρομαντικό “δρόμο της αγάπης”, πνιγμένος ανάμεσα σε αρωματικά σφενδαμια και πλατάνια!
Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Αθήνα μας το βραδάκι, μετά από ένα υπέροχο ολοήμερο με το My Road Trip!
****Τιμές σπηλαίου:
-Ενήλικες: 5€
-Κατω των 18 ετών και φοιτητες: 2€
-Ανεργοι: ΔΩΡΕΑΝ
Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφαλείας. Για την είσοδο χρειάζεται επίδειξη πιστοποιητικού  (που ήδη θα έχετε μαζί για την είσοδο στο πούλμαν), και φυσικά τα αποδεικτικά ανεργίας η φοίτησης.
**Τα χρήματα δίδονται στη σύνοδο της εκδρομής μετρητοίς, για αποφυγή καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Όλα τα οχήματά μας απολυμαίνονται απο πιστοποιημένη εταιρία πρίν από κάθε μετακίνηση
  • Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο σε αυτό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

  • Φαγητό & ατομικά έξοδα
  • Εισιτήριο για το σπήλαιο

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική/freedom pass) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

10 100 200 233 1541 (ALPHA BANK).
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Σπήλαιο Κάψιας”), προς αποφυγήν λάθους.

**εξόφληση άμεσα με την κράτηση. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 18/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή