❤ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ! Κυριακή 21/11 ❤ (Περιλαμβάνεται ΚΑΙ το εισιτήριο του Οδοντωτού!)

(Περιορισμένες θέσεις λόγω πληρότητας 85%!)

  • Ενήλικες: 28€
  • Άνεργοι & Φοιτητές: 25€
  • Παιδιά έως 12 ετών: 20€

Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης,

– Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει:

Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών. Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου .
Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών. Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Tην Κυριακή 21/11 αναχωρούμε στις 8:30 ακριβώς από το μετρό του Ελαιώνα(Ιερά Οδό) και με ενδιάμεση στάση κατευθυνόμαστε για το Διακοπτό!

Άφιξη στο σταθμό του οδοντωτού σιδηροδρόμου, επιβίβαση, και αναχώρηση για μία από τις πιο μαγικές διαδρομές που έχετε ζήσει! Καταπράσινη θέα, ρυάκια, βουνά, και μοναδική χλωρίδα και πανίδα, συμπληρώνουν μία απίστευτη διαδρομή μίας ώρας, που μένει αξέχαστη σε όποιον την πραγματοποιεί, και έχει φανατικούς θαυμαστές απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο!

Με την άφιξή μας στην πόλη των Καλαβρύτων, θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την όμορφη και ιστορική πόλη, να επισκεφθούμε το μνημείο των πεσόντων, να γνωρίσουμε τις ομορφιές της, αλλά και να γευματίσουμε σε μία από τις πολυάριθμες ταβέρνες της περιοχής.

Νωρίς το απόγευμα, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν μας, και ξεκινάμε για επιστροφή στην Αθήνα μας, με ενδιάμεση στάση, και πάντα με πανέμορφες αναμνήσεις, και φυσικά γεμάτοι μαγικές εικόνες από το υπέροχο μονοήμερό με το My Road Trip!

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ:
“Πριν από 120 περίπου χρόνια, ο οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού-Καλαβρύτων, ξεκινώντας από την παραλιακή πόλη του Διακοπτού και παράλληλα με τα χνάρια του ποταμού, έφτιαξε γέφυρες, τρύπησε σήραγγες, έριξε “δόντια” και κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι τα Καλάβρυτα.
Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Βουραϊκός ποταμός και ο Οδοντωτός πορεύονται μαζί. Το τραινάκι ενσωματώθηκε τόσο καλά στο φυσικό περιβάλλον, που μοιάζει σαν να ήταν πάντα εκεί. Ο τρόπος της κατασκευής του δεν επιβάρυνε το οικοσύστημα του φαραγγιού. Με το ξύλο και την πέτρα της περιοχής, οι τεχνικοί έκαναν για χάρη του τραίνου έργα που νομίζεις ότι τα έφτιαξε η φύση από μόνη της.
Οδοντωτός δεν είναι απλώς το “τραινάκι”.

Το φαράγγι του Βουραϊκού και ο οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού-Καλαβρύτων είναι μια μοναδική και σίγουρα ΑΞΕΧΑΣΤΗ ατραξιόν της Ελλάδος!”

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Όλα τα οχήματά μας απολυμαίνονται απο πιστοποιημένη εταιρία πρίν από κάθε μετακίνηση
  • Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο σε αυτό
  • Εισιτήριο Οδοντωτού από Διακοπτό στα Καλάβρυτα
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

  • Φαγητό & ατομικά έξοδα

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-14:00)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

10 100 200 233 1541 (ALPHA BANK).
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Οδοντωτος”), προς αποφυγήν λάθους.

**εξόφληση άμεσα με την κράτηση

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 11/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή