❤ΜΟΝΑΔΙΚΟ ολοήμερο! Κυριακή 14/11 ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ με ιππασία!!! ❤

(Περιορισμένες θέσεις λόγω πληρότητας 85%!)

  • Κανονικό: 17€
  • Άνεργοι & Φοιτητές: 15€
  • Παιδιά έως 10 ετών: 12€
  • (Η δραστηριότητα της ιππασίας είναι προαιρετική. Λεπτομέρειες στο αναλυτικό πρόγραμμα!)

Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης,

– Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει:

Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών. Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου.
Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών. Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

Πρόγραμμα:

Την Κυριακή 14/11, αναχωρούμε ακριβώς στις 8:00 το πρωί από το μετρό του Ελαιώνα(Ιερά οδό). Με μία ενδιάμεση στάση, ξεκινάμε να ανηφορίζουμε το πανέμορφο, καταπράσινο βουνό, αλλάζοντας τελείως σκηνικό, με κατεύθυνση την ορεινή Κορινθία και τα Τρίκαλα!

Τα Άνω, Μεσαία και Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας είναι τρία όμορφα χωριά, σκαρφαλωμένα στις βορειοανατολικές πλαγιές της Ζήρειας, σε 1.000 μ. υψόμετρο, με αξιόλογη ξενοδοχειακή υποδομή και φιλόξενα μαγαζιά. Είναι η δημοφιλέστερη βάση για διαδρομές στη Ζήρεια, αν και τα τελευταία χρόνια οι νέες επενδύσεις στο πάλαι ποτέ βουνό των φυσιολατρών δίνουν και παίρνουν! Εμείς θα παραμείνουμε στα Μεσαία Τρίκαλα, τα πιό “οργανωμένα” και τουριστικά, όπου θα έχουμε 2 ώρες γεμάτες για γνωριμία, βόλτα και καφεδάκι!
 
Κατόπιν παίρνουμε το πούλμαν μας και κατηφορίζουμε μερικά χιλιόμετρα πιό κάτω, σε ένα πανέμορφο μέρος που θα μας φιλοξενήσει για τις επόμενες 3μιση περίπου ώρες! Σε μία μικρή απόσταση από τον ποταμό της Φόνισσας, βρίσκεται ένα οργανωμένο ράντζο με άλογα, καθώς και πολύ οργανωμένο μαγαζί με καφέ, φαγητό, με παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου, καθώς και ζώα (κότες, χήνες, πάπιες, γαιδουράκια κλπ!). Εκεί θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ιππασία διάρκειας μισής ώρας, η οποία βγαίνει έξω απο το χώρο, περνάει ανάμεσα από καταπράσινα μονοπάτια, και καταλήγει στη Φόνισσα, όπου σταματάμε για φωτογραφίες κλπ, πρίν επιστρέψουμε στη φάρμα και στο μαγαζί που μας φιλοξενεί!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Η δραστηριότητα είναι προαιρετική (Κόστος 18€ / άτομο *ειδική έκπτωση από την κανονική τιμή 25€, αποκλειστικά για το γραφείο μας!* Πληρώνεται μετρητοίς στη συνοδό της εκδρομής για αποφυγή καθυστερήσεων. Το ενδιαφέρον δηλώνεται κατά την κράτηση, ώστε να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της φάρμας τον αριθμό των ενδιαφερομένων ώστε να είναι προετοιμασμένοι πρίν την άφιξή μας!). Όλοι οι ενήλικες μπορούν να κάνουν ιππασία! *Δεν ενδείκνυται για παιδιά*. Τα παιδάκια όμως μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σημείου παραμονής μας!
 
Το απογευματάκι, αφού έχουν κάνει όλοι την ιππασία, τη βόλτα στο πανέμορφο μέρος κλπ, θα ξεκινήσουμε για την Αθήνα.
Επιστροφή το βραδάκι, με γεμάτα πνευμόνια, γεμάτες μπαταρίες και εννοείται υπέροχες φωτογραφίες από την αποκλειστική, αξέχαστη εκδρομή με το My Road Trip!!!
 
 

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • -Όλες οι μετακινήσεις μας με σύγxρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν
    *-Τα οχήματα έρχονται μετά από ολική απολύμανση από πιστοποιημένη εταιρία
    85% πληρότητα.
  • Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο σε αυτό
  • Συνοδός του γραφείου
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

  • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.
  • Το κόστος για την ιππασία
 

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-14:00)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

10 100 200 233 1541 (ALPHA BANK).
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Τρίκαλα Κορινθίας/”ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**Εξόφληση άμεσα με την κράτηση

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 4/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή