❤ Ολοήμερη εκδρομή στον κρυφό παράδεισο του Κορινθιακού!

  •  Ενήλικες: 28€
  • Άνεργοι & Φοιτητές: 25€
  • Παιδιά έως 8 ετών: 20€

Πρόγραμμα:

To Σάββατο 17/6 αναχωρούμε από το μετρό του Ελαιώνα (Ιερά οδός) στις 8:00. Με σύντομη ενδιάμεση στάση για καφέ, περνάμε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, προσπερνάμε τη Ναύπακτο και φτάνουμε στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου και συγκεκριμένα στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα μας περιμένει το καραβάκι μας (κόστος 2€ ανά διαδρομή, που πληρώνεται επιτόπου. Χρόνος μετάβασης μόλις 5 λεπτά!).

Τα χρωματιστά του σπίτια, οι ελιές και ατελείωτες πικροδάφνες συνθέτουν τον χρωματικό πίνακα. Όσον αφορά την… ησυχία; Λείπει η βουή, καθώς οι μοναδικοί ήχοι που ακούει κανείς στα Τριζόνια είναι αυτοί των σκαφών που φθάνουν συνεχώς, των τζιτζικιών και των κυμάτων. Και των χαρούμενων επισκεπτών του.

Τα καΐκια μεταφέρουν το ένα πίσω από το άλλο, σε μερικά λεπτά, όσους αποζητούν να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και να κάνουν και τη βουτιά τους στις πεντακάθαρες ακτές του μικρού αυτού νησιού με τις γωνιές που μοιάζουν να βγαίνουν από άλλη εποχή!

Το σίγουρο είναι ότι το νησί ξελόγιασε και τον τον Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος, όπως θέλουν οι αναφορές, την περίοδο που έψαχνε να αγοράσει ένα δικό του νησί, επισκεπτόταν συνεχώς τα Τριζόνια και αναζητούσε τρόπο να τα αποκτήσει. Κάποιοι παλαιότεροι θυμούνται ακόμη τις επισκέψεις του με τη θαλαμηγό «Χριστίνα» και το υδροπλάνο. Ο Έλληνας κροίσος όμως, όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να αποκτήσει το μικρό αυτό νησάκι του Κορινθιακού και έβαλε πλώρη για το Σκορπιό.
Για την προέλευση του ονόματος του νησιού υπάρχουν τρεις εκδοχές. Η μία θέλει να το οφείλει στο συμπαθές ομώνυμο έντομο, μια άλλη από παραφθορά της λέξης «τριονήσια», καθώς με αυτό το όνομα περιέγραφαν οι ντόπιοι το σύμπλεγμα των Τριζονίων που περιλαμβάνει τα τρία μεγαλύτερα νησιά, και μια τρίτη σχετίζεται με την ύπαρξη τριών θαλάσσιων ζωνών, απ’ όπου μπορεί κανείς να επισκεφτεί το νησί, δηλαδή από Ιόνιο (δυτικά), από Πειραιά (ανατολικά) και από Πελοπόννησο (νότια).

Επάνω στο Νησί θα έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με το νησί, μπάνιο σε κάποια από τις πεντακάθαρες παραλίες, και φυσικά φαγητό!
Επιστροφή στα Χάνια στις 17:00, επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση από την ίδια διαδρομή. Άφιξη στην Αθήνα το βραδάκι!

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • -Όλες τις μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Συνοδός του γραφείου
  • ΦΠΑ
  • Ασφαλεια Αστικης Ευθυνης
  • Μετάβαση γέφυρας Ρίου (ΔΕΝ περνάμε με το καράβι, για αποφυγή ταλαιπωρίας και εξοικονόμηση χρόνου!)

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

  • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.
  • Εισιτήριο πλοιάριου (πληρώνεται επιτόπου. 2€ ανά διαδρομή)

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-18:00)

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541(ALPHA BANK)

IBAN: GR250 2606 2100 0086 0200 658 648 (EUROBANK)

IBAN: GR650 110157 00000 15700 578 279( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Tριζόνια/ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**εξόφληση άμεσα με την κράτηση. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 7/6. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή