Καρναβάλι Ξάνθης! 15-18/3 Κομοτηνή – Σουφλί – Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη – Πόρτο Λάγος – Καβάλα!!!

 • Ενήλικες: 245€/άτομο
 • Παιδιά έως 8 ετών με ΔΥΟ ενήλικες: 145€
 • Μονόκλινο: +90€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Tην Παρασκευή 15/3 Aναχώρηση από το μετρό του Ελαιώνα (Ιερά Οδό) στις 7:00 ακριβώς. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη νωρίς το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης, και το απόγευμα μας θα είναι ελεύθερο για βόλτα και γνωριμία με την πόλη! Διαν/ση.

Σάββατο 16/3, Τρώμε πρωινό και θα φύγουμε για το ακριτικό Σουφλί, όπου θα ξεναγηθούμε στο πασίγνωστο και βραβευμένο Μουσείο Μεταξιού (είσοδος δωρεάν)! Εκεί θα μάθουμε τα πάντα για το μετάξι, από την αναπαραγωγή και τη ζωή του μεταξοσκώληκα, μέχρι τις παραδοσιακές μεθόδους συγκομιδής του και την παραγωγή υπέροχων ενδυμάτων! Μην χάσετε την ευκαιρία να ψωνίζετε ρούχα, φουλάρια και γραβάτες μοναδικής ποιότητας!

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας προς την Αλεξανδρούπολη! Εκεί θα απολαύσουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για γνωριμία, φαγητό και βόλτα!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος, διαν/ση.

Κυριακή 17/3, Πρωινό και αναχώρηση  για  για το Πόρτο Λάγος, όπου θα επισκεφθούμε το Πλωτό εκκλησάκι Αγ. Νικολάου, στο γραφικό νησάκι με τη μακριά, στενή ξυλογέφυρα, που αν είμαστε τυχεροί θα δούμε κατά τη διέλευση και φλαμίνγκο!

Στη συνέχεια αναχώρηση για την πανέμορφη Ξάνθη, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο ΜΑΚΡΑΝ καρναβάλι της βόρειας Ελλάδας! Εδώ θα παραμείνουμε με ελεύθερο χρόνο μέχρι το απόγευμα, και θα έχουμε χρόνο για άπλετη διασκέδαση, χορό και παιχνίδι με μουσικές και καρναβαλιστές κάθε ηλικίας, καθώς και γνωριμία με την πόλη και φαγητό!!!

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην Κομοτηνή. Βράδυ ελεύθερο, διαν/ση.

Καθαρά Δευτέρα 18/3, Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την όμορφη Καβάλα! Θα παραμείνουμε για βόλτα στο ξακουστό λιμάνι της, να γνωρίσουμε το φρούριο με τα τείχη, το Χαλίλ – Μπεη τζαμί, το φάρο, και να χαθούμε σε ένα περιβάλλον άλλης εποχής!

Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Αθήνα μας το βράδυ, μετά από μία ΑΞΕΧΑΣΤΗ εκδρομή του My Road Trip!

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Όλες οι μεταφορές μας με κλιματιζόμενα πούλμαν!
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο DEMOCRITUS στο ΚΕΝΤΡΟ της Κομοτηνής!
  (δείτε το εδώ: https://www.hoteldemocritus.gr/)
 • 3 Πρωινά σε μπουφέ!
 • Συνοδός εκδρομής!
 • ΦΠΑ
 • Φόρος διανυκτέρευσης
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

 • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική), μέσω της viva wallet (δηλώνοντας το e-mail σας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πριν από την κατάθεση, καλέστε στο γραφείο, για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και κράτηση!!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541(ALPHA BANK)

IBAN: GR250 2606 2100 0086 0200 658 648 (EUROBANK)

IBAN: GR650 110157 00000 15700 578 279( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Ξάνθη/ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**Δυνατότητα προκαταβολής 130€ το άτομο άμεσα με την κράτηση (προς αποφυγή ακύρωσης) και εξόφληση έως 6/3. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 26/2. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή

*****Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (https://shorturl.at/dvN79)