Ταξιδιωτικό Γραφείο My Road Trip – Σχετικά

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο ”My RoadTrip” με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού και Μεταφορών. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου, κος Ανδρέας Παναγόπουλος διαθέτει αξιόλογη εργασιακή εμπειρία στον τομέα του Τουρισμού και της οδικής μεταφοράς επιβατών.

Προσφέρουμε υπηρεσίες με γνώμονα πάντα την άψογη εξυπηρέτηση, την ευγένεια, την αξιοπιστία, τα καινούργια λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας και τους έμπειρους οδηγούς μας, για την ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών σας.

Το γραφείο ενδείκνυται για τους λάτρεις των οργανωμένων εκδρομών, καθώς επίσης και για ομάδες και συλλόγους για ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το ταξιδιωτικό γραφείο My RoadTrip είναι ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νεανικό γραφείου τουρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του τουρισμού και των μεταφορών, διοργανώνοντας με επιτυχία Εκδρομές, Αεροπορικά πακέτα, extreme sports, Κρουαζιέρες, μεμονωμένα πακέτα ταξιδιών κλπ.

Έχουμε αναδειχθεί ως πρωτοπόροι στο είδος μας, αλλά και έχουμε θέσει εκ νέου τις βάσεις στην Ελλάδα για μια ποιοτική υπηρεσία τουριστικών εκδρομών, γεγονός το οποίο είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον ανταγωνισμό. 

Έχουμε καταφέρει η ομάδα μας να είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξαναφέραμε τον νέο κόσμο στις εκδρομές με πούλμαν, δημιουργώντας έναν κύκλο χιλιάδων ακολούθων. 

My RoadTrip Standards

Θέτουμε πολύ υψηλά τον πήχη των υπηρεσιών μας, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσίας. Φροντίζουμε βέβαια και οι συνεργάτες μας να είναι αντικατοπτρίζουν την δική μας φιλοσοφία, για αυτό και έχουμε υψηλά Standards για το προσωπικό, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και οποιονδήποτε εμπλέκεται με όποιο τρόπο στην οργάνωση, προγραμματισμό και υλοποίηση μιας εκδρομής του γραφείου μας.

Αν θέλετε κάποια διευκρίνιση σχετικά με τιμές, διαθεσιμότητα, γενικές πληροφορίες, οδηγίες, ενοικίαση πούλμαν ή οτιδήποτε άλλο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε αναφορικά με τις τρέχουσες εκδρομές και την κράτηση σας.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.