Ενοικιάσεις Πούλμαν από το Τουριστικό Γραφείο  My Road Trip

 Το ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip μπορεί να σας προμηθεύσει με σύγχρονα πούλμαν / τουριστικά λεωφορεία 20, 30, και 50 θέσεων, για τις μετακινήσεις σας στον προορισμό που σας ενδιαφέρει, σε άκρως συμφέρουσες τιμές.

Υπηρεσία κατάλληλη για τις μεταφορές και εκδρομές μαθητών, απαιτήσεις μεταφοράς ομάδων, μεταφορές προσωπικού εταιριών εντός και εκτός Αθήνας, μεταφορές Κ.Α.Π.Η. και συλλόγων, μεταφορά σε γάμους, βαπτίσεις, ή απλά μεταφορά μεγάλης παρέας ή οικογένειας, που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε Ελλάδα και εξωτερικό με πολλά άτομα, μειώνοντας έτσι κατά πολύ το ατομικό κόστος μεταφοράς.

Τα πούλμαν που διαθέτουμε πληρούν όλες τις προδιαγραφές νομικών διατάξεων και ασφαλείας. Είναι άριστα συντηρημένα, και φυσικά διατίθενται με άριστους, έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες οδηγούς για την ασφαλή μεταφορά σας.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε αναφορικά με τον στόλο των συνεργαζόμενων πούλμαν όπου, ενοικιάζουμε, ή την παροχή προσφοράς, κομμένης και ραμμένης πάνω στις ανάγκες σας.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.