❤ Οι “Σεϋχέλες” της Ελλάδας!!!☀

(*ΠΟΛΥ περιορισμένες θέσεις, λόγω πληρότητας 85% στα πούλμαν!!)

 • Άνεργοι & Φοιτητές: 26€ (10% έκπτωση)
 • Κανονικό: 29€
 • Παιδιά έως 10 ετών: 20€

*Συμπεριλαμβάνεται ΚΑΙ το πλοίο από Καμ. Βούρλα – Λιχαδονήσια. ΜΕ ξενάγηση, ΔΩΡΕΑΝ ξαπλώστρες στην παραλία, και διαθέσιμη καντίνα με φαγητό για όποιον το επιθυμεί, σε φοβερές τιμές!

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εκδρομή μας γίνεται στην ΚΑΛΗ παραλία (Μονολιά), σε συνεργασία με τον νόμιμο εκπρόσωπό της (διαβάστε σχετικά εδώ: http://www.lichadonisia.com/ ). Οι εκδρομές σε παραλίες άλλες από την εικονιζόμενη δεν αντιπροσωπεύουν τη μαγική εικόνα των νησιών.

Πρόγραμμα:

Την Κυριακή 6/6 αναχωρούμε από το κέντρο της Αθήνας ακριβώς στις 8:00 για τα Καμένα Βούρλα, με σύντομη ενδιάμεση στάση. Εκεί επιβιβαζόμαστε στα καραβάκια για τη μετάβασή μας στην παραλία των Λιχαδονησίων! Η διαδρομή διαρκεί 1 ώρα πηγαίνοντας (περιλαμβάνει και ένα κύκλο γύρω από τα νησάκια με πλήρη ξενάγηση από τον καπετάνιο, και στάση σε ένα υπέροχο ναυάγιο), και μισή ώρα η επιστροφή.
Στην παραλία θα έχουμε άπλετο χρόνο παραμονής για μπάνιο! Εκεί υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για όλους ΔΩΡΕΑΝ, καθώς και μία καντίνα που προσφέρει πρόχειρο φαγητό (σάντουιτς κλπ), καφέδες αλλά και για όποιον επιθυμεί λειτουργεί και κανονική κουζίνα με σουβλάκια, ψάρια, σαλάτες κλπ. Αναχώρηση από την παραλία στις 17:00 για τα Καμένα Βούρλα, επιβίβαση στο πούλμαν, και επιστροφή στην Αθήνα μας νωρίς το βραδάκι, μετά από μία απόδραση σε μία από τις πιό εξωτικές παραλίες της Ελλάδος!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την είσοδο στο καραβάκι, χρειάζεται υποχρεωτικά να φέρετε εκτυπωμένο ή χειρόγραφο έγγραφο επιβίβασης (αναλυτικά όλα εδώ:  https://bit.ly/2Qo7dhx ), σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες.

ΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ:

Αν και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, τα Λιχαδονήσια αποτελούν ένα σχετικά προσφάτως ανακαλυφθέντα προορισμό! Είναι ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Τα παλαιότερα χρόνια κατοικούνταν, σήμερα όμως είναι ακατοίκητα και αποτελούν προστατευμένους οικολογικούς χώρους. Αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις.
Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά (ή Μονολιά), λίγο μικρότερα η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα. Ο βυθός της Λιχάδας και των Λιχαδονήσων είναι εξαιρετικά πλούσιος και υπάρχουν αρκετά παλιά ναυάγια τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταδυτών. Όμως στον σχηματισμό των Λιχαδονήσων συνέβαλαν και τα ηφαίστεια της περιοχής αφού δημιούργησαν τα σημερινά νησιά, τα οποία αποτελούνται εξ’ ολοκλήρου από ηφαιστειακά πετρώματα. Ο μύθος συνδέει αυτά τα πανέμορφα νησιά με το δραματικό τέλος και την αποθέωση του Ηρακλή, οφείλουν δε το όνομα τους στο Λίχα, κήρυκα υπηρέτη του Ηρακλή.

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με σύγχρονα, κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Συνοδό του γραφείου μας
 • Τα εισιτήρια του καραβιού Καμ. Βούρλα – Λιχαδονήσια μετ’επιστροφής
 • Ξενάγηση εν πλώ απο τον καπετάνιο
 • Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία
 • Όλα τα οχήματά μας απολυμαίνονται πρίν και μετά από κάθε μετακίνηση
  – 85% πληρότητα, και απόσταση μεταξύ επιβατών
 • Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο των επιβατών
  *Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

 • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-14:00)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: (έως  Δευτέρα 31/5!)
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
Για online πληρωμές, ή καταθέσεις σε άλλες τράπεζες:
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Λιχαδονήσια”), προς αποφυγήν λάθους.

**Η εκδρομή απαιτεί ΕΞΟΦΛΗΣΗ, λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, και απαιτητικής προπληρωμής των καραβιών!!!

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 31/5. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή