2ήμερη εκδρομή! 9-10/12 ❤
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΡΙΔΑΙΑ – ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

 • Ενήλικες/άτομο: 95€
 • Άνεργοι & φοιτητές: 85€
 • Παιδιά έως 10 ετών με ΔΥΟ ενήλικες: 50€
 • Μονόκλινο: +25€

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

To Σάββατο 9/12 αναχωρούμε από το μετρό του Ελαιώνα στις 7:30 ακριβώς και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΕΛΛΑΣ , και στο υπέροχο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης (LIDRA HOTEL). Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας (όλα με υδρομασάζ, μπανιέρα ή ντουζιέρα), ξεκούραση, και αργά το απόγευμα αναχώρηση για τα πασίγνωστα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ή όπως ονομαζόταν παλαιότερα, “Θερμοπόταμος”!

Σε μόνιμη θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση, το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, ποσιοθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση. Εκεί θα απολαύσουμε το μπάνιο μας σε λουτήρες δύο ειδών, τους μικρούς, των 3-4 ατόμων που ονομάζονται και “μπανιέρες” και μεγάλους των 20 ατόμων που ονομάζονται “πισίνες”.Η χρήση του νερού ως ποσίμου είναι ελεύθερη!

*Όποιος επιλέξει το μπάνιο στους καταρράκτες, ή στην ανοιχτή πισίνα, μέχρι πέρυσι ήταν εντελώς δωρεάν, αλλά από φέτος έχει μπει είσοδος 2€/άτομο για τους καταρράκτες, και 3€/άτομο για την ανοιχτή πισίνα. Πληρώνονται απευθείας εκεί, και φυσικά ο χρόνος παραμονής είναι απεριόριστος, αν και “προτείνεται” από τους υπευθύνους η συνεχόμενη παραμονή μέχρι 1μιση ώρα, που αποτελεί και την ανώτερη επιτρεπτή.

Αρκετές ελεύθερες ώρες (περίπου 3μιση με 4) παραμονής μέχρι το βραδάκι, για να εκμεταλλευτούμε τις παροχές των λουτρών (αν κάποιος επιθυμεί κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία σε κάποιο από τα ιδιωτικά σπα της περιοχής των λουτρών, θα χρειαστεί να κλείσει νωρίτερα ατομικά ραντεβού. Έστω και το ίδιο πρωί, ώστε να λάβει προτεραιότητα).
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση!

Ξημερώνει Κυριακή 10/12, μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ΕΔΕΣΣΑ, και το καταπράσινο “Παρκο Καταρρακτών”!

Παραμονή για βόλτα και καφεδάκι για 1μιση ωρίτσα, και κατόπιν συνεχίζουμε για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τη “Νύμφη του Θερμαϊκού”! Θα σταματήσουμε ακριβώς κάτω από το Λευκό Πύργο, και θα έχουμε 3 ώρες γεμάτες για βόλτα και γνωριμία με την πόλη, καφεδάκι, και φυσικά φαγητό!

Επιβίβαση στο πούλμαν μας το μεσημεράκι, και επιστροφή με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα το βραδάκι, γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες από μία υπέροχη και γεμάτη 2ήμερη απόδραση!!!

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Όλες οι μεταφορές μας με κλιματιζόμενα πούλμαν!
 • 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο LIDRA HOTEL
  (δείτε το εδώ: www.lidrahotel.gr ) στο κέντρο της πόλης, σε δωμάτια με υδρομασάζ!
 • Πρωινό σε μπουφέ!
 • Συνοδός εκδρομής!
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

 • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.
 • Φόρος διαμονής (1,5€ ανά δωμάτιο. Πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο ατομικώς)
 

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική), μέσω της viva wallet (δηλώνοντας το e-mail σας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πριν από την κατάθεση, καλέστε στο γραφείο, για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και κράτηση!!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541(ALPHA BANK)

IBAN: GR250 2606 2100 0086 0200 658 648 (EUROBANK)

IBAN: GR650 110157 00000 15700 578 279( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Λουτρά Πόζαρ/ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**Δυνατότητα προκαταβολής 50€ το άτομο άμεσα με την κράτηση (προς αποφυγή ακύρωσης) και εξόφληση 3 μέρες πριν από την εκδρομή. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 29/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή

*****Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (https://shorturl.at/dvN79)