2ήμερο στο “Βουνό των Κενταύρων”! 27-28/11
ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ (Μακρυνίτσα – Πορταριά!)

*Με ημιδιατροφή, και διαμονή στην καρδιά του Πηλίου, στο Chania Hotel 3*!

(Περιορισμένες θέσεις λόγω του υποχρεωτικού περιορισμού στην πληρότητα των πούλμαν στο 85%!)

 • Κανονικό: 75€
 • Άνεργοι & φοιτητές: 65€
 • Παιδιά έως 10 ετών με ΔΥΟ ενήλικες: 45€
 • Μονόκλινο: +25€

Πληρωμή και με FREEDOM PASS!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

To Σάββατο 27/11 αναχωρούμε από το μετρό του Ελαιώνα( Ιερά Οδό) στις 7:00 ακριβώς και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη του Βόλου, και ξεκινάμε να ανηφορίζουμε το βουνό του Πηλίου! Πρώτη μας στάση, η όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ!

Γεμάτη δέντρα και λουλούδια που στολίζουν τα λιθόστρωτα καλντερίμια, πέτρινα παραδοσιακά σπίτια και πλατείες, ενώ σε ολόκληρο το χωριό υπάρχουν σπουδαία αρχοντικά, περίτεχνες λιθόχτιστες βρύσες, εκκλησιές και μνημεία! Παραμονή 1μιση ώρα για καφέ, γνωριμία και βόλτα.

Κατόπιν ανηφορίζουμε λίγο ακόμα, στα 600 μέτρα υψόμερο, και φτάνουμε σε ένα από τα γνωστότερα χωριά του βουνού, την πανέμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ!

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος τη χαρακτήρισε “Μπαλκόνι του Πηλίου” και όχι άδικα, αφού η θέα της σε αποστομώνει… Μέχρι και η Αλίκη Βουγιουκλάκη την έβαλε στην καρδιά της, αφού εδώ γυρίστηκε η ταινία της Φίνος Φίλμ, “Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά”. Αυτός ο απόλυτα διατηρητέος και προστατευόμενος οικισμός θα μας φιλοξενήσει για περίπου δυόμιση ώρες γεμάτες, με ελεύθερο χρόνο για γνωριμία, βόλτα και φαγητό στην κεντρική της πλατεία, με θέα όλη την πόλη του Βόλου!

Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας ανηφορίζοντας στο χωριό ΧΆΝΙΑ. Τα Χάνια είναι ένας μικρός οικισμός σε ένα από τα υψηλότερα σημεία του Πηλίου. Βρίσκονται χτισμένα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, περικυκλωμένα από δάση οξιάς, ελάτων και καστανιάς.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (Chania Hotel 3*), ξεκούραση, και το βραδάκι θα απολαύσουμε το γεύμα μας στο ξενοδοχείο. ΔΙαν/ση.

Ξημερώνει Κυριακή 28/11, και μετά το πρωινό μας κατά τις 10:00 θα κατηφορίσουμε για την όμορφη πόλη του ΒΟΛΟΥ! Χρόνος ελεύθερος περίπου 4μιση ώρες γεμάτες, για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, καφεδάκι στο πολυσύχναστο λιμάνι, και φαγητό στα περίφημα τσιπουράδικα!

Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από την πανέμορφη εκδρομή μας! Επιστροφή νωρίς το βραδάκι!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης,

– Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει:

Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών, που πραγματοποιείται έως 48 ώρες πριν το ταξίδι . Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου
Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών. Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Όλες οι μεταφορές μας με κλιματιζόμενα πούλμαν!
 • Όλα τα οχήματά μας απολυμαίνονται απο πιστοποιημένη εταιρία πρίν από κάθε εκδρομή.
 • 85% πληρότητα
 • Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο των επιβατών
 • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο 3* Chania Hotel (δείτε το εδώ: http://www.pelionhotels.gr/home.php?type=hotel&lang=el )
 • Πρωινό σε μπουφέ!
 • Βραδινό
 • Συνοδός εκδρομής!
 • ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε χώρους ενδιαφέροντος & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.
 • Φόρος διαμονής (1,5€ ανά δωμάτιο. Πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο ατομικώς)

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική/freedom pass) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

10 100 200 233 1541 (ALPHA BANK).
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Πήλιο”), προς αποφυγήν λάθους.

**Δυνατότητα προκαταβολής 45€ το άτομο άμεσα με την κράτηση και εξόφληση 3 μέρες πριν από την εκδρομή. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 17/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή