4ήμερο σε Μακεδονία & Θράκη! 23-26/12
Ονειρούπολη Δράμας – Ξάνθη – Καβάλα – Κομοτηνή – Σουφλί – Αλεξανδρούπολη – Πόρτο Λάγος (Πλωτό εκκλησάκι Αγ. Νικολάου)

*Διαμονή στο ΚΕΝΤΡΟ της Κομοτηνής, ΚΑΙ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

 • Τιμή/άτομο: 255€
 • Παιδιά 3-10 ετών (με 2 ενήλικες): 175€
 • Μονόκλινο: +75€

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Tο Σάββατο 23/12  Aναχώρηση από το μετρό του Ελαιώνα (Ιερά Οδό) στις 7:00 ακριβώς. Με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη νωρίς το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην καρδιά της πόλης, και το απόγευμα μας θα είναι ελεύθερο για βόλτα και γνωριμία με την πόλη! Διαν/ση.

Κυριακή 24/12:

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Ξάνθης, με σύντομη στάση για επίσκεψη και προσκύνημα στην πλωτή εκκλησία Αγ. Νικολάου, όπου αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και φλαμίνγκο! Στην Ξάνθη θα έχουμε πεζή ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στην παλιά πόλη, γνωρίζοντας της ιστορία της, την προέλευση της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής της, καθώς και θα κατανοήσουμε τη μοναδικότητά της να φιλοξενεί τόσους διαφορετικούς πολιτισμούς με απόλυτη αρμονία! Θα ξεναγηθούμε στο λαογραφικό μουσείο, και φυσικά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα!

Συνεχίζουμε για τη Δράμα, και για ένα από τα γνωστότερα Χριστουγεννιάτικα θεματικά χωριά, την Ονειρούπολη!  Παιχνίδια, τραγούδια, ζαχαρωτά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαμόγελα, θα μας συνοδεύουν μέχρι νωρίς το απόγευμα, όπου θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Κομοτηνή.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, και το βράδυ θα μεταβούμε σε μαγαζί για το ρεβεγιόν μας με μουσική και γλέντι (περιλαμβάνεται)! Διαν/ση.

Δευτέρα 25/12 Χριστούγεννα:

Τρώμε πρωινό και αναχωρούμε για το ακριτικό Σουφλί, όπου θα ξεναγηθούμε στο πασίγνωστο και βραβευμένο Μουσείο Μεταξιού (είσοδος δωρεάν)! Εκεί θα μάθουμε τα πάντα για το μετάξι, από την αναπαραγωγή και τη ζωή του μεταξοσκώληκα, μέχρι τις παραδοσιακές μεθόδους συγκομιδής του και την παραγωγή υπέροχων ενδυμάτων!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ψωνίζετε ρούχα, φουλάρια και γραβάτες μοναδικής ποιότητας!

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Αλεξανδρούπολη, με τον πλούσιο παραλιακό δρόμο της, και τον τεράστιο φάρο, που αδιάκοπα διευκολύνει τους ναυτικούς του Ελλησπόντου από το 1880 μέχρι σήμερα! Εκεί θα απολαύσουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο για γνωριμία, φαγητό, βόλτα!

. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας το βράδυ, διαν/ση.

Τρίτη 26/12

Πρωινό και αναχωρούμε νωρίς για την πανέμορφη Καβάλα! Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι και παραδοσιακή μπουγάτσα, όπως και για επίσκεψη στο Φρούριο και τα παλιά τείχη! Κτίσθηκε το 1425 στα ερείπια της Βυζαντινής Ακροπόλεως της Χριστούπολης που είχε καταστραφεί το 1391.
Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ, μετά από ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ 4ήμερο στη Βόρεια Ελλάδα μας με το My Road Trip!

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Όλες οι μεταφορές μας με κλιματιζόμενα πούλμαν!
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο DEMOCRITUS στο ΚΕΝΤΡΟ της Κομοτηνής!
  (δείτε το εδώ: https://www.hoteldemocritus.gr/)
 • 3 Πρωινά σε μπουφέ!
 • Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν
 • Συνοδός εκδρομής!
 • Πλήρης ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό στην πόλη της Ξάνθη και στο λαογραφικό μουσείο (και η είσοδος στο μουσείο!)
 • ΦΠΑ
 • Φόρος διανυκτέρευσης
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

 • Φαγητό & ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται ρητώς στο άνω πρόγραμμα.

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική), μέσω της viva wallet (δηλώνοντας το e-mail σας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πριν από την κατάθεση, καλέστε στο γραφείο, για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και κράτηση!!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541(ALPHA BANK)

IBAN: GR250 2606 2100 0086 0200 658 648 (EUROBANK)

IBAN: GR650 110157 00000 15700 578 279( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος  επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Κομοτηνή/Ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**Δυνατότητα προκαταβολής 130€ το άτομο άμεσα με την κράτηση (προς αποφυγή ακύρωσης) και εξόφληση 5 μέρες πριν από την εκδρομή. Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 8/12. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή

*****Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (https://shorturl.at/dvN79)