Με διαμονή σε 4άστερο ξενοδοχείο ΜΕ Ημιδιατροφή, ΚΑΙ ακτοπλοϊκά, ΚΑΙ μεταφορά, ΚΑΙ δυνατότητα προαιρετικής ολοήμερης κρουαζιέρας σε Ναυάγιο και Γαλάζιες Σπηλιές (με προκράτηση, ωστε να βρείτε ΣΙΓΟΥΡΑ)!
-Άνεργοι / φοιτητές: 175€ (-10%)
-Παιδιά έως 6 ετών (με ΔΥΟ ενήλικες): 100€
-Μονόκλινο: +75€
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο και Διανυκτέρευση.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Δείπνο και διανυκτέρευση.
Κυριακή 15/8, και μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τη Λίμνη Κεριου, με την υπέροχη γραφική παραλία με βότσαλα και τις πολυάριθμες ταβέρνες και μαγαζιά! Παραμονή για μπάνιο και γνωριμία. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση (ή κι άλλες βουτιές στην πισίνα ή στις κοντινές παραλίες!), και το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε για τη Χώρα, την πρωτεύουσα της Ζακύνθου, μέχρι το βραδάκι, όπου θα επιστρέψουμε για το φαγητό μας. Διαν/ση
Δευτέρα 16/8. Μετά το πρωινό μας αποχαιρετούμε το ξενοδοχείο μας, αναχωρούμε για τη Χώρα και ανηφορίζουμε με το πούλμαν για το Λόφο Στράνη, όπου λέγεται πως ο Διονύσιος Σολωμός ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς του Μεσολογγίου, εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία! Στη συνέχεια άφιξη στην πασίγνωστη Μπόχαλη, ίσως με την ομορφότερη πανοραμική θέα της Χώρας της Ζακύνθου!
Ελεύθερος χρόνος για καφεδάκι, βόλτα και φωτογραφίες, και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε για τη Χώρα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τα τελευταία ψώνια και αναμνηστικά, και φυσικά να τσιμπήσουμε κάτι πρίν πούμε αντίο στο πανέμορφο αυτό νησί.
Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη, και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα μας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας νωρίς το βραδάκι, γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες, μετά από ένα υπέροχο καλοκαιρινό 4ήμερο με το My Road Trip!!!
ΤΙΜΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΕ ΝΑΥΑΓΙΟ-ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ:
(Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν, εξαρτώμενες από την τρέχουσα πληρότητα στα κρουαζιερόπλοια. Σϋμφωνα με τις παρούσες διατάξεις, η τιμές είναι οι ακόλουθες.)
-Eνήλικες: 25€ το άτομο
-Παιδιά έως 6 ετών: 10€
(δηλώνεται κατά την κράτηση, και πληρώνεται στη συνοδό πρίν την άφιξη, προς άμεση εξοικονόμηση διαθεσιμότητας! Σε περίπτωση που δηλωθεί τελευταία στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο!)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία, για κάθε είσοδο σε πλοίο ισχύει:
. Για τη μετάβαση με το πλοίο από Κυλλήνη-Ζάκυνθο κ Ζάκυνθο-Κυλληνη, σας προμηθεύουμε εμείς με τα έγγραφα προς συμπλήρωση, για την είσοδο στο πλοίο. Προς ενημέρωση σας, το πλοίο αναχωρεί 13:00 από Κυλλήνη – για να γνωρίζετε από ποια ώρα και μετά μπορείτε να κάνετε το rapid test (τις τελευταίες 48 ώρες)/PCR (τις τελευταίες 72 ώρες)
______________________________ ___________________
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν*
*- Όλα τα οχήματά μας έρχονται μετά από απολύμανση, απο πιστοποιημένη εταιρία
– Τηρείται αυστηρά η νόμιμη πληρότητα 85%
– Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο σε αυτό
– Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.
– Συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας
– 3 διανυκτερεύσεις στο Matilda Hotel 4*!
(δείτε το εδώ: https://www.matildahotel.gr/)
– 3 πλούσια πρωινά σε μπουφέ
– 3 Δείπνα σε μπουφέ
– Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη με τη Levante Ferries, καθώς και τη μετάβαση του πούλμαν μας (ΔΕΝ κουβαλάτε τα πράγματα από την Κυλλήνη, για να τα ξαναφορτώσετε απέναντι)
– ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
– Λοιπά ατομικά έξοδα εκτός όσων αναφέρονται παραπάνω (πχ καφέδες, φαγητό εκτός βραδινού κλπ)
– Φόρος διαμονής (3€/διανυκτέρευση, σύνολο 9€ ανά δωμάτιο. Πληρώνεται ατομικώς με την άφιξη, στη ρεσεψιόν)
– Η κρουαζιέρα* στις γαλάζιες Σπηλιές και στο Ναυάγιο.
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-
Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-14:00)
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: (Άμεσα με την κράτηση)
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
Για online πληρωμές, ή καταθέσεις σε άλλες τράπεζες:
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας
(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Ζάκυνθος”), προς αποφυγήν λάθους.
**Δυνατότητα προκαταβολής 100€ το άτομο άμεσα με την κράτηση και εξόφληση 3 μέρες πριν την αναχώρηση
***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 30/07. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.
****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή
❤ Μοναδικό 3ήμερο Αγίου Πνεύματος στη ΖΑΚΥΝΘΟ!!! 7-9/6/25 ❤
❤ Μοναδικό 3ήμερο Αγίου Πνεύματος στη ΖΑΚΥΝΘΟ!!! 7-9/6/25 ❤ [...]
❤ Μοναδικό 3ήμερο Αγίου Πνεύματος!!! 7-9/6/25 ❤ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΣΥΒΟΤΑ!!!
3ήμερη Εκδρομή Αγίου Πνεύματος! 7-9/6/25 ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - [...]
2ήμερη Εκδρομή ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 21-22/6
2ήμερη Εκδρομή ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 21-22/6 Ενήλικες: 100€ Άνεργοι & Φοιτητές: [...]