ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 2ΗΜΕΡΟ!!!
Περιήγηση στα ΜΕΤΕΩΡΑ, και *μοναδικές* δραστηριότητες στη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (υδροποδήλατο, canoe-cayak, mountain bike και τοξοβολία, σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή!)

(Περιορισμένες θέσεις λόγω του υποχρεωτικού περιορισμού στην πληρότητα των πούλμαν στο 85%!)

-Ενήλικες: 75€
-Άνεργοι & Φοιτητές, παιδιά( +8 ετών): 65€
-Παιδιά έως 7 ετών (ως τρίτο άτομο στο δωμάτιο): 40€

-Μονόκλινο: +25€

– ΠΑΚΕΤΟ ΔΡΑΣΤΗΡIΟΤΗΤΩΝ: +30€ (λεπτομέρειες στο πρόγραμμα της εκδρομής)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Το Σάββατο 18/9 αναχωρούμε από την Αθήνα στις 8:00. Με την απαραίτητη ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στην πόλη της Καλαμπάκας, και ανηφορίζουμε για τα αποστομωτικά ΜΕΤΕΩΡΑ!

Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα πελώριων βράχων οι οποίοι για πολλούς αιώνες δεσπόζουν στη περιοχή, συνθέτοντας ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς! Από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, προστατευόμενο από την UNESCO και χαρακτηρισμένο ως «Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας», είναι το πιο αξιόλογο -μετά το Άγιο Όρος- μοναστηριακό κέντρο στην Ελλάδα!
Επίσκεψη σε δύο μονές: Το “μπαλκόνι των Μετεώρων”, τον Άγιο Στέφανο (παραμονή 45 λεπτά), και φυσικά το μεγαλύτερο από τα μοναστήρια, το Μεγάλο Μετέωρο (παραμονή μία ώρα).

Κατόπιν κατηφορίζουμε στην Καλαμπάκα, και τακτοποιούμαστε στο 4άστερο ξενοδοχείο μας μέσα στην πόλη. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για βόλτα, φαγητό και γνωριμία με την περιοχή.

Διανυκτέρευση.

Ξημερώνει Κυριακή 19/9, και μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για ΥΠΕΡΟΧΕΣ εμπειρίες!Θα κατευθυνθούμε στην πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, για δραστηριότητες μέσα και γύρω από την καταπράσινη λίμνη!

Το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει μοναδική τιμή για τους εκδρομείς μας, στην οποία περιλαμβάνονται οι εξής δραστηριότητες για να επιλέξετε: υδροποδήλατο (μονοθέσιο) , κανό-καγιάκ (2θέσιο) για περιήγηση μέσα στη λίμνη, ποδηλασία με mountain bikes σε ποδηλατόδρομο περιμετρικά της λίμνης (με πλήρη ασφάλεια, χωρίς πρόσβαση αυτοκινήτων), καθώς και τοξοβολία (με εκπαιδευτή)!

ΟΛΟΣ ο απαραίτητος εξοπλισμός (κράνη, γιλέκα κλπ κλπ) όπου χρειάζεται είναι μέσα στην τιμή, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης. Οι εκδρομείς προτείνεται να έχουν μαζί ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και μία αλλαξιά, ή μαγιό, ώστε να αλλάξουν σε περίπτωση που βραχούν στο κανό πχ).

Οι δραστηριότητες διαρκούν 30 λεπτά η κάθε μία, και δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία, απλά μία τυπική φυσική κατάσταση, και μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά άνω των 10 ετών άφοβα!

*Το ποσόν των 30€ είναι φίξ ανά άτομο και πληρώνεται *μετρητοίς* στον/στην συνοδό του γραφείου. την πρώτη ημέρα (κατά την κράτηση φυσικά ενημερώνουν όσοι επιθυμούν τις δραστηριότητες, ώστε να είναι ενήμερη η σχολή για τον αριθμό των ατόμων από πριν). Σύνολο παραμονής στο χώρο δραστηριοτήτων: 2-2μιση ώρες.

**Όποιος δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δραστηριότητα, κοντά στο σημείο υπάρχει καφετέρια, καθώς και μπορεί να απολαύσει το χώρο για βόλτα και ελεύθερη περιήγηση.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων θα μεταβούμε σε τοπική ταβέρνα δίπλα στη λίμνη για φαγητό (προαιρετικό, έξοδα ατομικά).

Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη το βραδάκι, μετά από ένα ΑΞΕΧΑΣΤΟ 2ήμερο με το My Road Trip!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σύμφωνα με την παρούσα νομοθεσία για τους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, ισχύει: Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης,

– Για Ανεμβολίαστους ταξιδιώτες προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς ισχύει:

Εργαστηριακό rapid test έως 48 ώρες πριν το ταξίδι για τους ενηλίκους και τους ανηλίκους 12-17 ετών, που πραγματοποιείται έως 48 ώρες πριν το ταξίδι αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με δαπάνη του ταξιδιώτη 10 ευρώ /τεστ. Αποδεικνύεται με υποχρεωτική επίδειξη βεβαίωσης αρνητικής διάγνωσης από το gov.gr στο check-in κάθε μεταφορικού μέσου και έλεγχο γνησιότητας με την εφαρμογή covid free app από τον ιδιώτη.
Self test για τους ανηλίκους 5-11 ετών (παρέχεται δωρεάν από το Κράτος ή αγορά από το φαρμακείο)

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Όλες οι μεταφορές μας με κλιματιζόμενο πούλμαν

*- Όλα τα οχήματά μας έρχονται μετά από απολύμανση, από πιστοποιημένη εταιρεία.

– Τηρείται αυστηρά η νόμιμη πληρότητα (85%)

– Όλα τα οχήματα υποχρεωτικά διαθέτουν αντισηπτικό για τη χρήση του σε κάθε είσοδο σε αυτό

– Η μάσκα για καθ’ ολη τη διάρκεια της μεταφοράς είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες.

– 1 διαν/ση στο Kosta Famissi 4* μέσα στην Καλαμπάκα (δείτε το εδώ: http://kostafamissihotel.com/ )

– Πρωινo σε μπουφέ

– Συνοδός του γραφείου μας

– Ασφάλεια αστικής ευθύνης

– ΦΠΑ

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

– Οι προαιρετικές δραστηριότητες όπως αναφέρονται αναλυτικά στο ανωτέρω πρόγραμμα, ΜΟΝΟ με 30€/άτομο (από 45-60€ κανονική χρέωση!). Δηλώνονται κατά την κράτηση, και πληρώνονται στη συνοδό επιτόπου. Δείτε τη βάση δραστηριοτήτων εδώ: https://trekking.gr/product/multi-sport-sti-limni-plastira/ )
– Λοιπά ατομικά έξοδα (φαγητό κλπ)
– Φόρος διανυκτέρευσης (4€ ανά δωμάτιο. Πληρώνεται υποχρεωτικά ατοικώς στο ξενοδοχείο)

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια (10:00-14:00)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:
5094-083947-830 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).
Για online πληρωμές, ή καταθέσεις σε άλλες τράπεζες:
IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830
Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος +4€ επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Καλαμπάκα”), προς αποφυγήν λάθους.

**Δυνατότητα προκαταβολής 45€ το άτομο άμεσα με την κράτηση και εξόφληση 3 μέρες πριν την αναχώρηση

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 8/9. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή