Road Trip με την Ακαδημία Ηγεσίας! Κυριακή 3/12
ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ – ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ – ΝΑΥΠΛΙΟ

**Περιορισμένη διαθεσιμότητα!**

  • Η Ακαδημία Ηγεσίας ( www.leadership-academy.gr ), το καινοτόμο πρόγραμμα που εκπαιδεύει τους ηγέτες της καθημερινότητας, συναντά το My Road Trip και βγαίνουν “εκτός των τειχών”, σε μια ολοήμερη απόδραση ιστορίας, γευσιγνωσίας και διαλόγου!Συνοδοί μας οι επιτελείς της Ακαδημίας, τους οποίους γνωρίζετε από τα κανάλια τους στο TikTok και το YouTube, δηλαδή ο Δρ. Αθανάσιος Γραμμένος (@grammenos), Ο Βαγγέλης Κόνγκας (@Vagos_omacs) και ο Ιωάννης Τζαβάρας (@tzavasgr).-Τιμή ανά άτομο: 38€ (ενιαία τιμή για όλους)

Πρόγραμμα:

Την Κυριακή 3/12,  αναχωρούμε από τη στάση Μετρό “Ελαιώνας” (Ιερά Οδός) στις 9:00.

Με την απαραίτητη ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας, έναν από τους σημαντικότερους χώρους την ελληνικής αρχαιότητας. Εδώ διεξάγονταν τα Νέμεα, αθλητικοί αγώνες που μαζί με τα Ολύμπια, τα Ίσθμια και τα Πύθια αποτελούσαν τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην αρχαία Ελλάδα. Θα δούμε από κοντά το εντυπωσιακό αρχαίο στάδιο 40.000 θέσεων (!), και τον ξακουστό Ναό του Νέμειου Δία (4ου αι. π.Χ.), στον οποίο σώζονται 3 κίονες δωρικού ρυθμού, 2 κίονες που αναστηλώθηκαν και κάποια τμήματα μερικών ακόμη. Στον αρχαιολογικό χώρο υπάρχουν επίσης ερείπια λουτρών και σπιτιών. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε και το μουσείο του χώρου, με ευρήματα της ευρύτερης περιοχής.

Η Νεμέα φυσικά είναι και παγκοσμίως γνωστή για τους αμπελώνες της, όπου απο την αρχαιότητα καλλιεργούνταν η “Φλιασία άμπελος”, από σταφύλια της οποίας παραγόταν ο Φλιάσιος οίνος, γνωστός σε ένα «διεθνές», από τότε, κοινό, που συνέρρεε στα Νέμεα. Θα επισκεφθούμε τους αμπελώνες της περιοχής και στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε ποικιλίες οίνων και συνοδευτικών εδεσμάτων, σε τοπικό οινοποιείο.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό Ναύπλιο. Πρώτη πρωτεύουσα του νέου ελληνικού κράτους, κέντρο πολιτισμού και εμπορίου της εποχής και σήμερα ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς. Η πολύχρωμη, πολυσύχναστη και ολοζώντανη πόλη, με το επιβλητικό κάστρο της και το Μπούρτζι, το φρούριο που προστάτευε την πόλη από πειρατές, θα μας φιλοξενήσει για βόλτα και καφέ, μέχρι το απόγευμα.

Γύρω στις 18:00 θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Αθήνα μας νωρίς το βραδάκι, μετά από μια ξεχωριστή “απόδραση”

Σε αυτή την εκδρομή ακολουθούμε την περιπατητική μέθοδο. Βλέπουμε το παρελθόν, την πολιτική και την κοινωνία σε έναν συνεχή διάλογο με τη ιστορία. Περπατώντας στους δρόμους της αρχαίας Νεμέας και του Ναυπλίου, ανταλλάσσουμε απόψεις και αναζητούμε τη γνώση χωρίς στερεότυπα, μέσα από τα γεγονότα.

_________________________________________________

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

– Όλες οι μετακινήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν του γραφείου
– Συνοδοί
– Είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο (δωρεάν)
– Ξεναγήσεις εκτός αρχαιολογικού χώρου
– Ξενάγηση σε αμπελώνα, γευσιγνωσία τοπικών οίνων και σεβιριζόμενα εδέσματα
– Ασφάλεια αστικής ευθύνης
– Φόροι

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

– Ατομικά έξοδα (π.χ. φαγητό/καφές) και ότι δεν αναφέρεται ρητά ανωτέρω

Κρατήσεις

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 21 1183 1184 (καθημερινές, 10:00-18:00)
*μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας!-

Για κρατήσεις / πληρωμές μπορείτε να περάσετε και από τα γραφεία μας:
Aγίου Κωνσταντίνου 6, 5ος όροφος, Ομόνοια

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε on line με την κάρτα σας(χρεωστική/πιστωτική), μέσω της viva wallet (δηλώνοντας το e-mail σας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πριν από την κατάθεση, καλέστε στο γραφείο, για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας και κράτηση!!

ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ:

IBAN: GR60 0172 0940 0050 9408 3947 830(ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
IBAN: GR9201 4010 1010 100 200 233 1541(ALPHA BANK)

IBAN: GR250 2606 2100 0086 0200 658 648 (EUROBANK)

IBAN: GR650 110157 00000 15700 578 279( ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Όνομ/μο Λογαριασμού: Παναγόπουλος Ανδρέας

(για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος επιβαρύνει τον καταθέτη)

*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. “Παπαδόπουλος Νεμέα/ημερομηνία”), προς αποφυγήν λάθους.

**εξόφληση άμεσα με την κράτηση(προς αποφυγή ακύρωσης) . Παρακαλούμε μετά την κατάθεση, όπως μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο e-mail: a.myroadtrip@gmail.com

***Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για ακυρώσεις ΜΟΝΟ μέχρι 23/11. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία τα χρήματα της προκαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται, ΟΥΤΕ μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή.

****Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν SMS με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης, 2 ημέρες πριν την εκδρομή

*****Η εγγραφή στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (https://shorturl.at/dvN79)